maanantai 23. helmikuuta 2009

Julkista keskustelua toisesta blogistani Uusi Suomi- verkkolehdestä

  • Katriina Kajannes kommentoi:
    21.2.2009 11.20

    Vasemmistoliiton puheenjohtaja marssi ryhdikkäänä vappukulkueessa Jyväskylässä ja piti sitten loistavan puheen Lounaispuistossa. Nyt hän kertoo toivovansa vasemmiston uudenlaista yhteistyötä. Ajatus yhdestä suuresta vasemmistopuolueesta on mielenkiintoinen.

    Vasemmisto ja oikeisto ovat Suomen politiikan vaihtoehdot. Vasemmiston nimi voisi olla demokraatit.

    Tämä on keskustelunavaus, ei valmiiksi purtua mössöä.

  • Juho Paavola kommentoi:
    21.2.2009 14.09

    Niin, kannattaisi varmaan miettiä MIHIN ne kaupungin varat kuluvat.. Tulopuolenhan on on oltava kunnossa kun kerran jokainen ns. kultamuna on noin 350 000 euron arvoinen huippuosaaja Turun kaupungi strategian mukaisesti. Käsityöläismuseon sulkemisesta talviajaksi tuli vissiin ihan kymppitonniluokan säästöt kuten sen pinellan myynnistäkin.

    Turussa rahat häviävät varmaankin osin myös ihan silkkaan kokkeli- ja demaripoliitikkojen rötöstelyyn, mutta kyllä se virta vie voimakkaasti pinnan alle ilman noita Turulle niin tyypillisiä poliitikkojen kupruja. Mitä tulee taas niihin vuokrankorotuksiin.. Mikäänhän ei estä esimerkiksi Sinua ja vasemmistoliiton tovereita yleisemminkin ostamasta niitä nyt halventuneita asuntoja ja vuokraamalla niitä eteenpäin. Korkotasokaan ei ole toiminnan este. Voit sitten periä halvempaa vuokraa kämpistäsi koska et tietenkään kommunistana halua hyötyä toisista ihmisistä, ja tyytyväiset asukkaat pystyttävä varmaan sitten Lenin-tyyppisen pystinkin sinulle pyytettömästä toiminnastasi. Eikä niin?

  • Jari Suominen kommentoi:
    21.2.2009 20.23

    Katriina. Vasemmiston yhteistyö on toki toivottavaa ja siksi ne sosialidemokraatit jotka ovat vasemmistolaisia ovat aina tervetulleita oikeasti vasemmalla olevaan Vasemmistoliittoon. Ainakaan Turussa ei ole yhtään vassaria siirtynyt sdp:hen , mutta demareita on tullut paljon meille. Koko SDP ei meille kelpaa, koska se on täynnä moraalittomia oman edun tavoittelijoita. En nyt viitsi sanoa kusipäitä koska lapsetkin voivat tätä lukea. Tunnen siis monia kunnon demareita: he ovat aina tervetulleit takaisin vasemmistoon.
    Mitä tulee tämän auktoriteetiksi itseään tituleeraavan Juho Paavolan kommenttiin jätän sen omaan arvoonsa. Totean vain sen etten ole koskaan ollut kommunisti. Paavolan ymmärrys tuntuu jääneen tuonne 1970- luvulle ja mikäli hänen politiikkansa perustuu samanlaisiin yleistyksiin ja oletuksiin kuin em. kommunisti- kortti, voinemme todeta minkä alan auktoriteetti hän on…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Se ilmestyy sivulle kun olen tarkistanut sen.