tiistai 2. kesäkuuta 2009

Mielenosoitus Turussa 1.6

POLIISI PAHOINPITELI TOIMITTAJAA!
Kuntapalveluja puolustavassa mielenosoituksessa Turun kaupungintalon puistossa oli kolmisensataa ihmistä. Kesken kaiken paikalle rynnistivät poliisit, jotka väittivät ettei äänestyspaikalla saa osoittaa mieltä. Kuitenkin poliisilla oli asia tiedossaan heidän myöntäessään luvan mielenilmaukselle.
Ratkaisuksi löytyi rulla sinistä teippiä jolla poliisi eristi ihmiset valtuutetuista.Asettaessaan estettä puuhakas poliisi TYÖNSI OLKAPÄÄSTÄ kansalaistoimittajan valtuutettujen puolelle! Fyysiset vauriot jäivät vähäisiksi, mutta henkisten määrää voi vain arvioida!

Hyvähenkinen laulava mielenosoitus jatkui kuitenkin ja mielenosoittajat keräsivät pisteet kotiin. Leikkauksiaan puolustelevat poliitikot eivät saaneet kansaa vakuuttuneeksi siitä että virkamiesten palkankorotukset ja ammattilaisurheilun tukeminen- puhumattakaan erilaisista konsulttipalveluista- edellyttävät peruspalvelujen vaarantamista kaikkein eniten niitä tarvitsevilta.
Seuraavat spektaakkelt 8.6 klo 15.30 kaupunginhallituksen edessä yliopistonkatu 27 ja 15.6 klo 17 Kauppatorilla ja marssien kaupungintalon eteen. Hyvällä tuurilla mahdut vielä mukaan.

Ensimmäisessä mielenosoituksissa näkyivät ainakin Tehy, Superi, OAJ, JHL, Talentia, omaiset, ProKirjasto, asukasyhdistys ja tietenkin PUOLUSTA KUNTAPALVELUJA!-
kansalaisliike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Se ilmestyy sivulle kun olen tarkistanut sen.