tiistai 28. huhtikuuta 2009

Jukka Kärkkäinen ehdokkaaksi

Johtava ylilääkäri Jukka Kärkkäinen Vasemmistoliiton eurovaaliehdokkaaksi
Viesti

Vasemmistoliiton tiedote

Julkaisuvapaa heti

Johtava ylilääkäri Jukka Kärkkäinen Vasemmistoliiton eurovaaliehdokkaaksi

Vasemmistoliitto nimesi tänään eurovaaliehdokkaakseen johtavan ylilääkärin, lääketieteen tohtori Jukka Kärkkäisen Turusta. 55-vuotias Kärkkäinen työskentelee tällä hetkellä vankeinhoitolaitoksen terveydenhuollon johtajana ja on Turun kaupunginvaltuutettu. Kärkkäinen on ollut aiemmin ehdolla muun muassa eurovaaleissa vuonna 2004, jolloin hän sai 1849 ääntä.

Jukka Kärkkäisen vaaliteemat liittyvät eritoten terveydenhuoltoon. Hän pitää tärkeänä, että terveydenhuoltojärjestelmiä kehitetään kansalaisten tasa-arvoisuuden näkökulmasta.

- Haluan pitää EU:ssa esillä eritoten kansalaisten terveyden edistämistä. Sairauksia voidaan ehkäistä muun muassa aktiivisen päihdepolitiikan avulla. Ihmisoikeuksia on myös parannettava psykiatrisessa hoidossa, Kärkkäinen sanoo keskeisimmistä eurovaaliteemoistaan.

Kärkkäisen nimeämisen jälkeen Vasemmistoliiton ehdokaslistalla on täydet 20 ehdokasta. Vasemmistoliiton muut eurovaaliehdokkaat löytyvät puolueen eurovaalisivuilta osoitteesta http://vasemmistoliitoneurooppa.fi/ehdokkaat-2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Se ilmestyy sivulle kun olen tarkistanut sen.